LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Hoveniersbedrijf & Tuincentrum Johan van Dijk brengt groen dichtbij! - Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf

Met het diploma vakbekwaam hovenier op zak heeft Johan eerst jarenlang ervaring opgedaan in de groensector.

In 1983 heeft Johan besloten om als zelfstandig hovenier te starten toen nog als enige in Genemuiden. In 1988 zijn wij, Johan en Jacolien, begonnen op de huidige locatie, waar we naast het hoveniersbedrijf ook een tuincentrum runnen.

Als aequor erkend opleidingsbedrijf hebben we regelmatig stagiairs onder onze hoede. Inmiddels hebben wij een grote klantenkring in Zwartewaterland opgebouwd.

Ontwerp & aanleg

In overleg met u kunnen we ieder gewenst ontwerp voor u maken.

Voordat de schop de grond in kan, gaan wij samen met u bepalen hoe uw tuin er uit gaat zien. U draagt uw wensen en ideeën aan, welke wij omzetten in een uitvoerbaar ontwerp.

U hoeft bij ons niet een complete tuin aan te laten leggen, ook deelopdrachten zijn mogelijk, bijvoorbeeld: Levering van beplanting, inplanten of alleen het aanleggen van uw gazon.

Ontwerp & aanleg

Renovatie

Wij zijn niet alleen in voor een complete tuinaanleg, ook voor een tuinrenovatie kunt u bij ons terecht.

Eens in de zoveel tijd heeft uw tuin een opknap beurt nodig. Voor ons is het echter een uitdaging om van uw bestaande tuin met bestaande beplanting en materialen een geheel nieuwe tuin te maken met een eigentijdse uitstraling. Uiteraard geheel in overleg met u. ‘Veranderen met behoud van het goede’, luidt ons advies.

P1030911.jpg